Opleiding tot allround Make- up Artiest/ grimeur, Kindergrime, Bodypaint, Visagie, Haarstyling, Special FX, Toneelgrime.

Welkom bij Studio 22 Make- up Artistry Academy Turnhout.

Enhance your beautiful!

Leer MUA worden van vakmensen!

Bij studio 22 leert u het vak van Allround make- up artiest Jacklyn Suiskens- Ooteman. Zij staat reeds 30 jaar in het veld en geeft al 35 jaar les aan groepen, waarvan 25 jaar sportles o.a. topturnen.

Door op jonge leeftijd aan mensen les te geven die vaak ouder waren of een veel hoger niveau hadden dan zijzelf heeft Jacklyn geleerd zeer analytisch te werken zodat ze duidelijk kon overbrengen wat ze moest overbrengen.

Dat maakt dat de lessen bij Studio 22 niet draaien om namaken wat de docent voor doet, maar begrijpen waarom je iets doet. Dat je niet alleen het kunstje kent doen maar ook de onderliggende vakkennis vergaard.

Vakkennis is heel belangrijk aangezien je daarop aansprakelijk kunt worden gesteld mocht er iets mis lopen.

Met andere woorden, bij Studio 22 krijg je een beroepscursus waarmee je een theoretisch goed onderlegde professional wordt.

Een tweede grote kracht van Studio 22 is dat wij onderdeel zijn van een MEGAfotostudio. Dat betekend dat wij voor onze studenten shootingdagen in huis kunnen organiseren waarbij je meteen al tijdens de opleiding een portfolio opbouwt.

Ieder module ronden wij af met een examen waarna u bij slagen het getuigenschrift ontvangt. Het examen mag u gratis zo vaak opnieuw proberen als u nodig hebt.

FAQ
 • Getuigenschrift? geen diploma?
 • Mua is een vrij beroep zonder staatsexamen, dus in deze geldt een getuigenschrift/ certificaat als diploma.

 • Worden er stageplaatsen verzorgt?
 • Wij verzorgen shootingdagen voor onze studenten waarbij je de kans krijgt om met professionele fotografen en modellen samen te werken. Voor een stageplaats moet je zelf zorgen. Mochten we aanvragen binnenkrijgen van bijvoorbeeld films of goede doelen, dan zullen wij die natuurlijk met groot plezier aan onze studenten doorgeven. Bovendien worden er veel fotoshoots en kortfilms geproduceert in fotostudio 22.

  Meer info op onze website: www.studio22-make-up-artistry-academy.eu

  Contact

  Studio 22 Make- up Artistry Academy

  Parklaan 22 bus 9

  Turnhout

  tel: 03 2957841

  gsm: 0473 722518

  www.fotostudio22.be

  Studio 22 is gelegen aan de ring (paralelweg)in het businesscentrum Bizz 22 met voldoende parkeerplaats.De bus stopt op 550 meter bij de sport en handelsschool aan het stadspark. Het station ligt op 1500 meter lopen waarbij u slechts het spoor moet volgen. Er is een ruime parkeerplaats aanwezig.

  Studio adres