Zwanger? Bellypaint! Volledig veilige en unieke herinnering! Bellypaint!

U bent zwanger en wilt dit moment vastleggen of u bent op zoek naar een uniek geboortekaartje? Denk dan eens een een bellypaint, uniek en op maat gemaakt en veilig voor u het ongeboren kindje.

Veel gestelde vragen.

 

Laat ik eerst even uw belangrijkste vraag beantwoorden: is bellypainten veilig?

Ja, ik werk uitsluitend met schmink goedgekeurd onder de cosmeticawet. De buikbeschildering is daardoor volkomen veilig voor u en uw kindje.

Hoe veel tijd neemt een bellypaint in beslag?

Het totale proces met fotoshoot duurt ongeveer 3 uur.

Zitten de foto's er bij in?

Ik leg in mijn eigen professionele studio het resultaat meteen voor u vast. U krijgt alle foto's mee op dvd of usb.

Wat kan er zoal getekend worden?

In principe kan ik iedere tekening of foto verwerken tot een bellypaint. Daarbij passen landschapformaten beter op de buik, maar ook veel portretformaten kunnen we aanpassen. Dus zoek niet alleen tussen bestaande bellypaints, wees origineel...alles kan. Ik werk volledig uit de losse hand waardoor de tekening kan worden aangepast aan de bolle buik en omdat ik geen doorslagvel gebruik blijft er geen blauwe tekening achter op de huid.

Moet ik 3 uur blijven staan?

Nee hoor, ik zet de tekening in staande positie op uw buik en dan mag u heerlijk gaan liggen tijdens het inkleuren. Tussendoor kunt u eens opstaan om de benen te strekken en het resultaat in de spiegel te bekijken.

Merkt mijn kindje er iets van?

U zult ervaren dat het ongeboren kindje op mijn penseel gaat reageren alsof het wil zeggen: afblijven, dit is mijn buik. Die interactie maakt het juist iedere keer weer leuk.

Mijn buik is niet zo mooi, wat nu?

Heeft u striae of een "onderbuik", geen vrees, daar zal niets van te zien zijn. Uitsluitend een prachtige bolle buik op de foto!

Wat is de beste periode?

Tussen de 30 en de 37 weken.Na 37 weken hangt de buik lager en verliezen we ruimte.

 

Tarieven, klik hier

Stuur mij een mail als je een offerte of info wenst

Cadeautip: geef eens een bellypaintcadeau, vraag naar onze cadeaubon.

Compleet eigen ontwerp vooraf ?

In overleg wordt vooraf een eigen ontwerp gemaakt. Hieraan zijn eenmaal 15 euro kosten verbonden.

Bellypaint op een babyshower

In onze studio bieden wij de mogelijkheid van een intieme babyshower. De zwangere krijgt een mooie bellypaint of de vriendinnen mogen de buik beschilderen. Onder het genot van een glaasje alcoholvrije cava en wat lekkere hapjes. Daarna samen op de foto. Maximale deelnemers 8 personen.

Ook komen wij op locatie.

Zie voor kosten onder tarieven.

Bellypaint op evenementen

Heeft U zakelijk iets met dikke buiken te maken dan is het zeker leuk om op open dagen, feestelijke openingen, beursen etc. een bellypainter aanwezig te hebben. Snelle bellypaints van een half uurtje zoals onderstaand voorbeeld.

bellypaint

3D echo

bellypaintbellypaint

Wij willen U zeker wijzen op de mogelijkheid een 3D echo van Uw kindje te laten maken. Deze kunnen wij weer omzetten in een bellypainting.

Originele naamsgeschenken

kraamcadeaus, geboortegeschenken, herinneringsdozen

Cadeautip: Wij handbeschilderen ook originele kraamcadeaus, babyshowergifts en herinneringsdozen !

  • "Beste, Jullie hebben voor ons 2 dagen grime voorzien. We zijn erg tevreden waarvoor dank. Bedankt!"

    Tanja Adriaenssens | Jeugdconsulent Stad Antwerpen
  • "Dag Jacklyn, Na de leuke cursus kindergrime 1 wou ik je even laten weten dat ik nog geïnteresseerd ben in de tweede cursus alsook een extra cursus double loading om die techniek nog wat extra onder de knie te krijgen. Indien u deze in de toekomst nog organiseert dan mag u het mij laten weten. Groetjes, "

    Amber
  • "Hoi Jacklyn, Ondertussen is onze workshop al aan aantal dagen achter de rug. Ik vond het superleuk, en heb er heel wat van opgestoken. Bedankt! Mijn dochtertje heeft ook helemaal de smaak te pakken en ik denk dat ze een moeder-dochter workshop fantastisch zou vinden. Nu is mijn vraag of jij ook zoiets kan organiseren? Groetjes, "

    Ellen

Open map

Go to Top