Trekt bezoekers steeds weer terug naar uw stand! Bodypaint!

In mijn ogen heeft bodypaint niets met naakt te maken. Ik gebruik het menselijk lichaam als levend canvas en vorm het om tot een bewegend en steeds veranderend kunstvoorwerp.

Ik maak het dan ook zelden mee dat ik negatieve reacties krijg, de meeste mensen zien niet het naakt maar de kunst.

Daarom is bodypaint de ideale publiekstrekker bij beursen, klanten komen steeds weer terug om de vordering te zien in een 4 tot 6 uur durend spektakel, momenten die u kunt gebruiken om uw product te promoten.Vervolgens kunnen de zorgvuldig uitgekozen modellen als hostess functioneren en de bezoekers kunnen er mee op de foto.

Wij hebben ruime ervaring met het bodypainten op beurzen en veel tevreden klanten.

Een bodypaint kan puur reclame zijn, maar dacht u ook al eens aan iemand laten verdwijnen in Uw stand? Dat trekt zeker de aandacht!

Bodypaint zorgt ervoor dat klanten blijven staan en terugkomen, een ideaal moment om ze aan te spreken over uw product.

bodypaintbeurs

Wij werken met professionele modellen die eventueel ook als hostess of flyerverdeler kunnen functioneren.

Iedereen wil ermee op de foto, groot en klein

bodypaint

Ook Palmaers vakhandel en IKO ontdekte reeds de kracht van bodypainting als publiekstrekker

Veel gestelde vragen.

Hoe naakt is een bodypaint?

Zoals u ziet kunnen wij zonder moeite de bodypaint helemaal "niet naakt" maken. Wij gebruiken daarvoor mooie borstbedekking die een eenheid vormt met de paint. Op die manier speelt u helemaal op veilig met deze publiekstrekker.Een string is echter altijd verplicht! Een bikini is ook nog te intergreren.

Kun je over kleding bodypainten?

Over kleding painten is lastig, maar eventueel kunnen wij wel een skinnysuit pre-painten waardoor het model helemaal niet naakt is, maar er alleen naakt uitziet. Dit pak kunt u dan meerdere dagen gebruiken.

Hoe lang duurt het om een bodypaint te creëren

Al deze bodypaints zijn gecreërd binnen 2-4 uur. Wij gebruiken geen airbrush en hebben dus geen elektra nodig!

En als ik extra aankleding wil, kan ik daarvoor ook bij jullie terecht?

Wij kunnen hoofddeksels maken en hebben ibismantels en slepen tot onze beschikking. Ook kunnen wij speciale effecten aanbrengen zoals de oortjes en het neusje bij de pantera- paint

Bieden jullie body marbling aan?

Nee dat bieden wij niet aan omdat wij daarvoor een boete kunnen krijgen. De verf die gebruikt wordt bij de marbling technieken is een handenarbeidverf en valt niet onder de cosmeticawet. Dat de verf non-toxic is betekend alleen dat je er niet aan doodgaat bij inname, het zegt helemaal niets over het gebruik op de huid. Aangezien er pigmenten in worden gebruikt die allergische reacties kunnen veroorzaken bieden wij zeker geen bodymarbling aan.

 

 

Tarieven klik hier

Stuur mij een mail als je een offerte of info wenst

Tent huren

Bodypainten op buitenlocatie? Dan nemen wij graag onze tent mee zodat de modellen warm en beschut staan.

Dat werkt wel zo prettig.

Tevreden klanten Wat zeggen onze klanten over ons?

Ester Willems

Big Impact

Hallo Jacklyn, Ik begrijp dat jullie een mooie beurs georganiseerd hebben, dank hiervoor! Hartelijke groeten,

Michèle Nomes

Cloud 9 Events

Wij hebben u dit jaar gecontacteerd in verband met onze vraag naar bodypaintmodellen op de stand van onze klant tijdens Batibouw. De communicatie verliep prima en wij hebben beide dagen professionele modellen mogen ontvangen op onze stand. Zij waren steeds stipt aanwezig en leverden het werk dat was beloofd. Zowel wij als onze klant waren aangenaam verrast en hebben enkel positieve reacties mogen ontvangen. Van onze kant dus enkel positieve feedback.

Ivo Palmaers

Palmaers vakhandel.

Het was gewoonweg perfect. Mooie meiden. Vlot in omgang. Prachtig gepaint. Zeer vele en goede reacties op de publiciteit. Bij deze wil ik al optie nemen voor volgend jaar !! Proficiat en dank voor alles. Met vriendelijke groeten

Anouk Sabbe

Cortina- Patrick

De bodypaints werden an publiek in 2-3 uur gemaakt en vervolgens gingen gegadigden op de foto met de modellen. Een zeer geslaagd concept!

Open map

Go to Top