Andere kunst

Tekenen op lichamen geeft iets heel speciaals, een kunstwerk dat continue veranderd maar van zelfsprekend dat ik ook andere achtergronden als canvas kan gebruiken en andere media's als materialen

01

Murals of muur- beschilderingen

Een saaie muur in de woonkamer die opgevrolijkt moet worden? Een cafe- muur waar u een panorama op wilt zien, een klaslokaal- muur die opvrolijking nodig heeft, een aula- muur, een refter- muur, een wc- muur, een kinderkamer- muur, een baby- kamer muur, een buitenmuur van uw huis, een muur bij uw bedrijf, noem de muren maar op. Zijn ze saai, ik maak er iets moois van! Grijze muren zijn saai tenslotte.

02

Herinneringsdozen

Schatbewaarders!

Zo noem ik deze handbeschilderde dozen. Leuk om cadeau te geven op jubileums, geboortes, huwelijken en zelfs bij overlijden. Om dierbare herinneringen in te bewaren. Ook beschilder ik tafeltjes, stoeltjes, kastjes etc. Het voorwerp levert u zelf aan, prijs maak ik in overleg.

03

Fotobewerking

Vintage & Fantasy

Op zoek naar een uniek geboortekaartje, eentje die echt nog niet op het prikbord bij de gynacoloog hangt? Of zoek je een leuk idee voor een huwelijks aankondiging of een gender reveal? Ik bied Vintage & Fantasy fotokunst. We beginnen met een fotoshoot in mijn professionele studio en dan ga ik aan de slag om jou en je partner te veranderen in cartoonversies van jezelf. Volg de facebooklink hier voor voorbeelden van mijn werk.