Bodypaint en bellypaint

Het schilderen op lichamen is een unieke kunstvorm. Veel mensen laten zich bodypainten om een positiever lichaamsbeeld en meer zelfvertrouwen te krijgen en het beschilderen van de zwangeren buik is bij veel zwangeren hun favoriete herinnering aan een unieke tijd.   

01

Buikbeschildering

Zoek je een leuk idee voor een geboortekaartje, een gender reveal of een herinnering aan je zwangerschap?? Wat dacht je van een bellypaint, persoonlijk en op maat gemaakt.

Geef eens een waardebon cadeau! Want eerlijk is eerlijk, mijn beste werk deed ik in de luxe omstandigheden van mijn studio in Wortel, nooit op babyshowers.

In mijn studio is alle apparatuur om professionele foto's te maken aanwezig. Dus wil je topwerk, kom naar de studio en geef mij een uitdaging!

Je kunt kiezen uit een

 • standaard belly voor of zij aanzicht
 • een buik/ borsten paint voor of zij aanzicht
 • Beschilderingen op diverse tijdstippen
 • De tarieven vind u hier.

 • U wilt graag een waardebon bestellen voor een buikbeschildering? Stuur mij een mailtje met uw naam en de naam van degene die hem ontvangt van u en betaal via deze sumuplink: https://pay.sumup.com/b2c/QBC3DHSQ. U ontvangt dan een waardebon per mail die u zelf kunt afdrukken en die opgewaardeerd wordt zodra de betaling en naam van de ontvanger binnen is. Makkelijker kunnen we het niet maken.

 • Heeft u nog vragen, kijk dan eerst even bij FAQ, klik hier.

  Het beschilderen van een zwangere buik, bellypaint. Het beschilderen van een lichaam, bodypaint
  Het beschilderen van een zwangere buik, bellypaint. Het beschilderen van een lichaam, bodypaint

  02

  Bodypaint, kunst op het menselijk lichaam

  Een levend stukje beursstand maakt bodypaint zo uniek. Een steeds veranderend en levend reclame media middel dat klanten naar uw stand laat terug komen, een uitgelezen moment om de klanten aan te spreken over uw product. Ik kan een model laten verdwijnen in uw stand, het zogenaamde camouflagepainten, een bodypaintstijl die uw klanten zal verrassen.

  Wat dacht u van al die gratis reclame door de "selfies" die genomen worden met het model. Een beter communicatiemiddel bestaat er niet.

 • Mijn modellen kunnen ingezet worden als hostess of als flyerverdeler
 • Borstbedekking is geen probleem. Ook fotobewerking kan door mij gedaan worden.
 • HOT NEWS! Hoofdartiest Jacklyn behaalde in 2023 de 13 de plaats (van 84 deelnemers) tijdens het wereldkampioenschap bodypainten online en is daarmee no 1 van BelgiĆ« en heel noordelijk Europa, 1 spanjaard en 2 Italianen stonden boven haar.

  Heeft u nog vragen, kijk dan eerst even bij FAQ, klik hier.

  Tarieven vind u hier

  03

  Therapeutische bodypaint

  Veel mensen laten een tattoo zetten om een bepaalde periode, overwinning of een verlies vast te leggen.

  Maar wat als een tattoo je helemaal niet trek? Je zit er tenslotte je hele leven aan inkt vast en hij kan tegenvallen. Je huid wordt ouder en details verdwijnen.

  Ik heb een veilig alternatief: bodypainting.

  Het is tijdelijk, maar de foto's blijven. Bodypainting maakt vaak veel emoties los en is een intense ervaring. In onze rustige studio kan dat helemaal prive.

  Vanwege privacy redenen gebruik ik hier een foto op canvas van mijn eigen vader. Wat ik op canvas kan doen, lukt nog beter op het lichaam. Een mooi portret van degene die u mist op uw eigen lichaam, dat is intens.

  In het dagelijks leven ben ik autisme en trauma coach dus uw emoties zijn zeker in goede handen.

  U maakt zich zorgen om het naakt zijn? We kunnen ook een lichaamsdeel doen, bijvoorbeeld de rug of opperborst. Helemaal naakt doe ik nooit en tepelbedekking of een BH is zeker een optie.

  Kosten vanaf 90 euro voor een lichaamdeel (30-30cm) en foto's

  In mijn studio is alle apparatuur om professionele foto's te maken aanwezig. Dus wil je topwerk, kom naar de studio en geef mij een uitdaging!

  Het beschilderen van een zwangere buik, bellypaint. Het beschilderen van een lichaam, bodypaint