Tarieven

Zelfstandige make-up artiest met 36 jaar ervaring, btw vrijgesteld!


Waarom een professional inhuren?

Van een professionele grimeur kan u minstens een gemiddelde van 10 compleet geschminkte gezichten per uur verwachten! Mijn gemiddelde is 13-15 op rustig tempo. Speedpainten of te wel lopende band painten daar begin ik niet aan, dodelijk vermoeiend voor mij en de omgang met het kind lijd er enorm onder. Ik doe mijn werk met passie en met speedpainten verdwijnt die passie als sneeuw voor de zon.

Ik schmink zonder voorbeelden en kan bij ieder verzoek een mooi gezichtje toveren steeds weer aangepast aan het kind. Gezichtsvorm, haarlijn en kleur, lievelingskleur en kledingkleuren zijn mijn leidraad.

Bovendien werk ik met cosmetisch goedgekeurde materialen en geen schmink goedgekeurd onder de speelwarenwet. Het grote verschil daarin is dat mijn schmink PH neutraal is en geen allergie kan veroorzaken. De schmink wordt ieder jaar vervangen en alleen door mij gebruikt onder hygienische omstandigheden. Een ziek kind schmink ik dan ook niet.


Waar vind u mijn studio?

Mijn gezellige studio kunt u vinden in knusse dorpje Wortel nabij Hoogstraten.

Er is voldoende parkeerplaats aan het begin van onze zijstraat met 6 huizen. Wij zijn het één na laatste huis


UNIEKE TEVREDENHEIDSGARANTIE

Ik bied iets unieks. Omdat ik in de 36 jaar dat ik dit werk te mocht doen nog nooit ontevreden klanten heb gehad durf ik een tevredenheidsgarantie te geven. Bent u ontevreden en was de service die ik bied niet volgens afspraak dan krijgt u uw geld terug. Als leidraad daarbij hanteren wij natuurlijk onze algemene voorwaarden.kinder grime

KINDERGRIME EN QUICKTATTOOS.

Prijzen per uur

Overdag 1 grimeur 1 Quick-tattoo- artiest Combo grime en keuze uit tattoo/haarveren/suikerspin (uitsluitend kinderfeestjes met maximaal 12 kinderen)
tot 2 uur € 100,-* € 120,-* € 110,-*
3 uur € 150,-* € 180,-*
4 uur € 200,-* € 240,-*
5 uur € 250,-* € 300,-*
6 uur € 300,-* € 360,-*
7 uur € 350,-* € 420,-*
8 uur € 400,-* € 480,-*

* Dit is zonder reiskosten en BTW. Reiskosten € 0,40,- per kilometer.(Uitgezonderd: gemeente Hoogstraten + deelgemeentes, Merksplas en Rijkevorsel). Maximale afstand 100 kilometer rondom Hoogstraten. Tarieven zijn met 50% verhoogd na 21.00 uur en tijdens de kerstdagen. Voor twee volle dagen (8 uur) geld 10% korting op de tweede dag.


Suikerspin

  • Capaciteit tot 60 grote suikerspinnen per uur op houten stokken in een kleur.
  • MAAR, wij bieden iets unieks. De klant kan kiezen welke smaken suikerspin hij op zijn stokje wil, keuze uit 6 smaken waarvan hij/zij er tot 3 mag uit kiezen in een suikerspin.
  • Standaard worden onze suikerspinnen op houten stokken gedraaid!

    En wij bieden nog een extra optie: unicorn suikerspinnen zijn een hit op ieder evenement. De suikerspin wordt gedraaid op een led lichtstok en krijgt daardoor mooie kleurtjes, De lichtstok kan nadien nog als toverstokje of lichtzwaard gebruikt worden door de kinderen.

  • Een goede optie voor evenement organisatoren is ons inhuren en voor de suikerspinnen geld vragen aan uw bezoekers, bijvoorbeeld op muntjes. U kunt minimaal € 3.50,- per suikerspin vragen op houten stokjes en met ledstok € 1.50/2.00,- duurder. Op deze manier kost ons inhuren u niets of heeft u zelfs winst op de suikerspin. De keuze is aan u.
  • Onze machine staat op een wagen en we hebben alleen nog stroom nodig.

Wat Kosten
Machine met bediener 2 uur € 100,-
Machine met bediener extra uur € 50,-
Ledlichtstokken als basis voor de suikerspin op evenementen extra + € 150,- per uur
Ledlichtstokken als basis voor de suikerspin op kleine particuliere feestjes. extra + € 1,50,- per stok

* Dit is zonder reiskosten en BTW. Reiskosten € 0,40,- per kilometer.(Uitgezonderd: gemeente Hoogstraten + deelgemeentes, Merksplas en Rijkevorsel). Maximale afstand 100 kilometer rondom Hoogstraten.

Bellypaint

Wat Kosten
Standaard bellypaint met professionele fotoshoot. € 90,-*
Bellypaint complete romp met fotoshoot € 130,-*
Twee standaard bellies op 30 en 37 weken met fotoshoot € 150,-*
Groei-serie van 4 paints in het zelfde thema op 4 verschillende tijdstippen bv iedere 6 weken. € 300,-*
Zwangerschaps verwendag, makeup,haar,lunch, bellypaint en fotoshoot € 300,-*

* Dit is in onze studio in Wortel.

Bodypaint

Wat Kosten
Bodypaint max. 4 uur € 240,-*
Extra uur + € 60,-*
Model vanaf € 150,-*

* Dit is zonder reiskosten en BTW. Reiskosten € 0,40,- per kilometer.(Uitgezonderd: gemeente Hoogstraten + deelgemeentes, Merksplas en Rijkevorsel). U snapt dat wij graag binnen staan tijdens het bodypainten. Bij buiten evenementen dient u zelf een tent en verwarming te voorzien of onze tent erbij te huren en te zorgen voor een electrapunt, kosten 50 euro. Onze tent is niet geschikt voor storm of winterweer. Tarieven zijn met 50% verhoogd na 21.00 uur.

Make- up

Feest of avondmake up op afspraak in onze studio kost 20 Euro per persoon.De kosten op locatie ziet u hieronder.

Overdag 1 visagiste
2 uur € 120,-*
3 uur € 180,-*
4 uur € 240,-*
5 uur € 300,-*
6 uur € 360,-*
7 uur € 420,-*
8 uur € 480,-*

* Dit is zonder reiskosten en BTW. Reiskosten € 0,40,- per kilometer.(Uitgezonderd: gemeente Hoogstraten + deelgemeentes, Merksplas en Rijkevorsel). Maximale afstand 100 kilometer rondom Hoogstraten. Tarieven zijn met 50% verhoogd na 21.00 uur. Voor twee volle dagen geld 10% korting op de tweede dag.

Andere Kunst

  • Muurschilderingen: Prijs vanaf 100 euro per vierkante meter bij een gladde muur excl. BTW. Materialen inbegrepen. Reiskosten exclusief a 0,40 per kilometer.
  • Raamschilderingen: Prijs afhankelijk van de tekening, vanaf 50 euro excl. BTW
  • Andere kunstwerken (schilderijen, herinneringsdozen of andere creatieve ideeen) zijn over een te komen afhankelijk van grootte en tekening.

Carnaval, communietijd, schoolfeesten, lentefeest, zomermaanden, halloween, sinterklaas en kerst zijn zeer drukke tijden. Zorg dat u ruim van te voren reserveert zodat wij ook u een plaatsje in onzeagenda kunnen geven.

Zorg altijd voor een plaats waar wij beschut staan tegen zon, wind en regen en een tafel van minstens 1 vierkante meter ter hoogte van een eettafel


Onze klant is koning, maar ook wij hebben onze grenzen. Leest u ook even onze algemene voorwaarden?

Heeft u nog vragen? kijk eerst even bij FAQ.